Crystal Nails Debrecenben hol kapható?
szia crystal nails nem tudom hogy hol van pontosan de a postakert utcán van ilyen kellékes itt a honlap esetleg ha nem annyira ragaszkodsz a crystal nailshez
megnéztem a csapó utcai fodrészkellékest ott van crystal nails!:)
Második: köszönöm, benézek!
Első: neked is köszönöm, de amit írsz, ismerem, az a Diamond Nails bolt. Jó cuccaik vannak, egy a gond: most ráfüggtem az egylépéses gél-lakkokra, karácsonyra ezt kértem/laptam, mármint a teljes készletet.
ehhez nem kell alapozó és fedőlakk, és egyelőre tudtommal csak két márkának van one-step gél-lakkja, a Brillbirdnek és a CN-nek.
a BB üzlet A Kossuth utcán van, és nincs olyan színük, amit szeretnék, a CN-nél nagyobb a választék és olcsóbb is.
De ha a DN is kijön egy egylépésessel, biztos kipróbálom, viszont hogy vegyek alap- és fedőlakkot, + ahhoz színeket, az kicsit drága lenne. (nem vagyok körmös, itthon csinálom magamnak)
szia!
:DD AZ első és a második válaszoló voltam , először beugrott hogy ott van a postakert utcán de utána megnéztem a csapókerti fodrászkellékest és ott találtam ezt a márkát úgyhoyg gondoltam hátha segít. Amúgy nem értek abszolút hozzá csak próbáltam segíteni az üzlet kapcsán:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!