Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Sminkeled magadat a mindennapo...

Sminkeled magadat a mindennapokon?

Figyelt kérdés
Én csak spirált,barna szemceruzát és néha bb krémet használok.Ti? :) 14/L
2013. dec. 29. 12:19
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Púder, néha korrektor, szemceruza ( de kezdem elhagyni ), szempillaspirál, ajakápoló, vagy szájfény.

17/L

2013. dec. 29. 12:28
 2/9 anonim válasza:
100%
BB krém, púder, spirál. Néha ha kedvem van tus.:)
2013. dec. 29. 12:33
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Spiral, neha alapozo es tus :)
2013. dec. 29. 12:59
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen, minden nap.

Vízbázisú alapozót, áttetsző púdert, szempillaspirált mindennap használok, illetve ezen kívül ég ceruzával és porral is hangsúlyozom a szemöldökömet. Ha kicsit több időm és kedvem van, akkor még vékony tusvonalat is készítek, majd fekete matt porral fixálom.

Halvány rúzst, és ajakápolót is használok. (+színben a rúzshoz illő pirosítót.)

21/L

2013. dec. 29. 13:09
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Alapozót, púdert, ha kell akkor korrektort, spirált minden nap, sokszor tust és szemcerkát is.

16/L

2013. dec. 29. 13:11
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha otthon vagyok, nem.

Ha koleszban vagy a páromnál azért egy szempillaspirált fel szoktam dobni.

Ha megyek valahová (suli, város) akkor enyhébb fedésű alapozó (nyáron BB krém), korrektor, szempillaspirál, színtelen ajakápoló.

Alkalomra erősebb fedésű alapozó (olyan porcelánbabás), korrektor, szempillaspirál, barackszínű rúzs.

20l

2013. dec. 29. 15:24
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
igen, szemceruzát, szempillaspirált, szemhéj púdert, meg arcpirosítót és szájfényt, de nem feltűnően, meg nem olyan, mintha fél kiló vakolat lenne rajtam, csak természetesen. 14/L
2013. dec. 29. 15:39
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Otthonra nem mindig sminkelek, de ha elmegyek otthonról, vagy tudom, hogy jönnek hozzánk, akkor igen.

Egy átlagos nap, ha dolgozni megyek, akkor ezeket használom: CC krém és alapozó keveréke (gyenge fedésű), camouflage korrektor bőrhibákra, folyékony korrektor szem alá, átlátszó porpúderrel fixálom. Szemhéjalapot kenek a szemhéjamra, kihúzom a szemem szemceruzával alul, szemhéjpúderrel enyhe füstös szemet csinálok, spirálozok. A számra leginkább csak színtelen ajakápolót rakok. Ha eszembe jut, használok halvány rózsaszín pirosítót is.

24/L

2013. dec. 29. 17:07
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha itthon vagyok, vagy ha csak átszaladok papámhoz, nagynénémhez vagy ilyesmi, akkor nem. Kell, hogy szabadon legyen a bőröm és lélegezzen néha.

Egyébként azért szoktam sminkelni. Általában vékony rétegben viszek fel alapozót, korrektorral elfedem a bőrhibákat, púderrel fixálom. A szemöldökömet ceruzával vagy púderrel megigazítom, átfestem. Szempillaspirált és ajakápolót használok még többnyire. Ha van még időm, kedvem, akkor szoktam szemhéjtust vagy szemceruzás, ritkán szemhéjpúdert használni.

18/L

2013. dec. 29. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!