Láttatok már itthoni (magyarországi) optikában ilyen szemüvegkeretet? Ha igen, hol, milyen optikában? Link lejjebb.
2009. nov. 27. 19:32
1/8 anonim válasza:
ne vegyél fel ilyet de he ha mégis: amúgy persze sztk-ban viccen kívűl
2/8 anonim válasza:
Ja ez SZTK-s keret a mamámnak van 3 is.
3/8 anonim válasza:
Most miért? Woody Allen-nek is ilyen van, de szerintem se "divatolj" ez már tényleg túl erőltetett, persze ez Woody-ra nem igaz...bocsi, hogy beleszóltam, de ez végülis egy nyilvános fórum.
4/8 A kérdező kommentje:
Persze, mindenki elmondhatja a véleményét, és nincs is ezzel baj, főleg mivel engem se le- se rábeszélni nem lehet semmire. De érdekes, hogy a három hozzászólás egyikétől se lettem okosabb. :)
2009. nov. 28. 12:07
5/8 anonim válasza:
nekem is kellene ilyen keret, de nem, nem láttam sehol. vision expressben tuti nincs, ott többször és többen is jártam. én eddig csak küldöldön találtam...
6/8 anonim válasza:
De az SZTK-ban tényleg ilyet adnak, max. kicserélteted a lencsét, de most komolyan. Itthon szerintem máshol nem fogsz kapni.
8/8 anonim válasza:
A tesómnak volt ilyen, asszem Ofotértben vette, úgy 10 éve, de kb. 2 éve még én is találkoztam vele, amikor szemüveget akartam. Konkrétan a Rákóczi úti (Keleti és Blaha közt) Ofotértben volt. Nem tudom, van-e még nekik, SZTK keretet keress :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!