Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy lehet olyan sminket...

Hogy lehet olyan sminket csinálni hogy öregnek nézzünk ki?

Figyelt kérdés
Beszeretnénk öltözni és ráncok meg ilyenekre gonddoltam
2013. dec. 26. 21:47
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy még aktuális-e ez a kérdés, de nekem lenne pár ötletem. Ráncold a homlokod, nézz mérgesen és ott ahol ráncok képződnek oda rajzolj ráncokat egy szem- vagy szájceruzával, ami csak 1-2 árnyalattal sötétebb a bőrödnél. Ezzel a ceruzával (ami 1-2 árnyalattal sötétebb a bőrödnél)a szemed is rajzold körül vastagon (főleg a szemed alatt), majd szépen satírozd el - mintha kialvatlan lennél, karikás lenne a szemed, olyan hatást fog kelteni. A szemöldökön is végigmehetsz fehér szemhéjpúderrel, de azért ne hagyd porosan :D Nem kell az egész szemöldöknek fehérnek lennie, de azért legyenek benne "ősz" részek. A ráncokat is kicsit satírozd el, ne legyenek éles, határozott vonalak, hassanak természetesen. A járomcsont/arccsont alatt valami csillámmentes bronzosítót is használhatsz kontúrozásra, ezáltal kicsit beesettebbnek tűnhet az arcod. Hirtelen ennyi jutott eszembe :D
2013. dec. 29. 23:05
 2/2 A kérdező kommentje:
jujj ezek nagyon jók, köszi szépen!:D
2013. dec. 30. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!