Szerintetek ciki?

Figyelt kérdés
A jövő hónapba lesz a barátom szülinapja és már gondolkodom hogy mit vegyek neki, ezüst nyakláncot szeretnék neki adni, szerintetek ciki ha mellé kap egy olyan medált ami a nevem kezdő betűje, a lányok szoktak a fiúknak ilyet adni, vagy inkább ne??

2013. dec. 25. 20:53
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Az ezüst lánc még teljesen okés,feltéve ha szeret ékszert hordani,viszont a betűs medál nagyon gáz lenne.Én eddig csak csajokon láttam ilyen medált :D.
2013. dec. 25. 21:05
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A medált szerintem hanyagold. Én nőként is cikinek érezném, nemhogy egy pasi... Szerintem tuti kínban lenne tőle, mert hordani égő, ha meg nem veszi fel, megbánt téged. Ne hozd ilyen helyzetbe.
2013. dec. 25. 21:07
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én fiú vagyok. A medált szerintem is felejtsd el mert tényleg kínos helyzetbe hoznád vele. Ráadásul inkább kicsit vastagabb férfiasabb nyakláncot érdemes venni azt szívesebben hordják a fiúk. Azért nem a kissebbségimaffiózóskutyaláncra gondolok hanem ami azért kicsit férfiasabb.
2013. dec. 25. 21:11
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
szerintem jó ötlet a nyaklánc, de a betűs medál nem. inkább vegyél neki egy ilyen kettétörhető szív medált, és az egyik felét ő hordja, a másikat meg te:) én is ilyet vettem a barátomnak és nagyon szereti:D
2013. dec. 25. 21:40
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget! :)
2013. dec. 25. 22:01
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt a kettétört szíves medált is hanyagolnám, a betűset meg pláne, de egy sima láncnak biztos örülni fog:)
2013. dec. 25. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!