Szerintetek ciki?
Figyelt kérdés
A jövő hónapba lesz a barátom szülinapja és már gondolkodom hogy mit vegyek neki, ezüst nyakláncot szeretnék neki adni, szerintetek ciki ha mellé kap egy olyan medált ami a nevem kezdő betűje, a lányok szoktak a fiúknak ilyet adni, vagy inkább ne??2013. dec. 25. 20:53
1/6 anonim válasza:
Az ezüst lánc még teljesen okés,feltéve ha szeret ékszert hordani,viszont a betűs medál nagyon gáz lenne.Én eddig csak csajokon láttam ilyen medált :D.
2/6 anonim válasza:
A medált szerintem hanyagold. Én nőként is cikinek érezném, nemhogy egy pasi... Szerintem tuti kínban lenne tőle, mert hordani égő, ha meg nem veszi fel, megbánt téged. Ne hozd ilyen helyzetbe.
3/6 anonim válasza:
Én fiú vagyok. A medált szerintem is felejtsd el mert tényleg kínos helyzetbe hoznád vele. Ráadásul inkább kicsit vastagabb férfiasabb nyakláncot érdemes venni azt szívesebben hordják a fiúk. Azért nem a kissebbségimaffiózóskutyaláncra gondolok hanem ami azért kicsit férfiasabb.
4/6 anonim válasza:
szerintem jó ötlet a nyaklánc, de a betűs medál nem. inkább vegyél neki egy ilyen kettétörhető szív medált, és az egyik felét ő hordja, a másikat meg te:) én is ilyet vettem a barátomnak és nagyon szereti:D
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget! :)
2013. dec. 25. 22:01
6/6 anonim válasza:
Én ezt a kettétört szíves medált is hanyagolnám, a betűset meg pláne, de egy sima láncnak biztos örülni fog:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!