Milyen parfümjeid vannak, illetve voltak? Melyiket kedveled leginkább?

Gucci-Rush
Dolce Gabbana-Light Blue
Eternal Magic Enchanted (avon)
Perceive Dew (avon)
City Rush (avon)
Infinite Moment (avon)
Puma Jamaica
Nem igazán használtam eddig parfümöket, de most nagyon rákaptam:
Legemlékezetesebbek: D@G The One, Christina Aguilera

Most ezek vannak:
Dior: J'adore
CK: In2u Her
Salvatore Ferragamo: Incanto Heaven
DKNY: Women
Tommy Hilfiger: Tommy Gir
Meg még pár avonos, de azok nem számítanak.
Ezek voltak régebben:
Dior: Dune
Hugo Boss: Deep Red
Valentio: Rock n'Rose Couture
Charlie White
Versace: Versense
Ha egyetlen parfümöm lehetne, akkor a DKNY-t választanám. De nagyon kötődöm még a Tommy Girl-höz és a CK-ból is mindig kell, hogy legyen utánpótlás.
Ezekből szívesen birtokolnék:
Gucci: Rush
Burberry: Body
Dior: Dune
D&G: The One
Nina Ricci: Nina

Givenchy - Irresisteble - elég erős, kicsit édes, ajándék volt szerettem
Lancome - Tresor in love - szolid, kellemes, nem édes, kicsit friss, talán virágos Eddigi kedvencem
Mexx - Black - szolid, kicsit édes
Kylie Minogue - Sweet darling - nagyon nagyon édes de jó volt :D
Celine Dion - Sensational - nekem túl friss, fűszeres

Hugo Boss - Deep Red: Anno nagyon bejött, imádtam, de most már túl édesnek találom, nem illik hozzám.
Elizabeth Arden - Green Tea: Friss, könnyed tavaszi illat, szerettem. Mostanában gondolkodtam, hogy beszerzem újra, mert nem is túl drága.
Escada - Sunset heat: Nagyon bejön az illata, de elég erős. De mindig jó kedvem lesz tőle, olyan igazi nyári illat. Csak mivel tömény, nagy melegben nem bírom:D
Gucci - Flora by Gucci Glamorous Magnolia: Nagyon nagyon szeretem. Elvileg tavaszi illat, de nekem tavaszra túl édes. De ilyen hideg időben nagyon szeretem:)
Bruno Banani - Pure Woman (ebből csak ilyen deo spray van): Barátomtól kaptam, tetszik, bár magamon egy kisit furi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!