Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi jó pattanások ellen?

Mi jó pattanások ellen?

Figyelt kérdés
2009. nov. 25. 17:49
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Duac gél(patika).
2010. febr. 23. 15:00
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
fogkérmet csak a pattanásra rakjatok ne tegyetek az egész arcra csak egy kis pötty oda ahova szükséges. régen én is úgy kentem a fogrémet h az egész arcomra. egyik reggel felébredtem egy nagy piros folt volt az egész arcom és kemény volt, borzasztóan össze volt ráncosodva és száradva. hámlott az egész arcom. szerencsére 4-5 nap alatt lehámlott és végre normális lett a bőröm de az az 5 nap. :S szval nem ajánlom.
2010. márc. 5. 08:58
 13/24 anonim válasza:
100%

Aknesol (gyógyszertárban kapható)

Vagy itt a recept ami tuti siker pattanás és mitsszer ellen is , és még az elhalt bőrt is leszedi :

Fogj egy kis tányért és egykeverő eszközt !

Tegyél bele kb 3 evőkanál tejet,egy kevés citromlét,egy kis kanál tejfölt,élesztőt,fogkrémet, és NAGYON SOK KRISTÁLYCUKROT (azért olyan sokat ne,de legyen benne bőven)és végül egy kis fogkrémet ! Keverd össze és jól dörzsöld át vele az arcod naponta 1-2x de ne edd meg és nekerüljön a szemedbe !!! nah ennyi remélem segítettem pápá :)

2010. márc. 28. 11:02
 14/24 anonim ***** válasza:
63%

Utolso: Ugye ezt nem gondoltad komolyan?

Jó vicc...

2010. márc. 28. 18:18
 15/24 anonim válasza:
100%
de igen halál komolyan
2010. márc. 28. 18:55
 16/24 anonim ***** válasza:
86%

Arcszesz a legjobb:)

3 nap alatt elmulik töle.

egynap 8-10 szer kell bekenni vele,mindig amikor beszívja a bőröd azután egy félórával megint be kell kenni és kész:)

ez komoly!nekem be vállt:)

2010. márc. 28. 19:36
 17/24 anonim válasza:
86%
az arcszeszt adom ;ł nekem a fogkrém nagyon nemvált be, a krémektől meg csak zsíros lesz a bőröm..
2010. ápr. 26. 22:46
 18/24 anonim ***** válasza:
86%
A legjobb, ami tanácsolni tudok, az a heti egyszeri szoláriumozás (csokicső, 200W -osban elég 6 perc = heti 1x-i használat nem ártalmas semennyire, sőt még egészségesebb is leszel mert + D vitamin), + ne egyél egyáltalán csokit, hetente legalább 3x radírozd ki az arcod, minden este tonikozd le (összehúzza a pórust), kozmetikushoz meg ne menj, mert csak rondább lesz a bőröd (tapasztalat). Ez a módszer nekem nagyon bevállt, csak ajánlani tudom.
2010. máj. 18. 22:33
 19/24 A kérdező kommentje:
ok ,de az arcszessztől nem szárad ki nagyon a bőröm?? mert általában ha valami durva száritós cuccot teszek az arcomra utánaha bekenem estére krámmel a bőröm reggel zsiros lesz,ha meg nem kenem be dettó...kössz a tippeket! :)
2010. máj. 29. 11:38
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

zineryt . : DD

patikában kaphato .. (:

nem olcsoság de nekem használ .

2010. júl. 19. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!