Eredeti Bvlgati Amethyst vettem.Rengeteget fújok magamra, de kb. 2 óra elteltével nem érződik.Az egy dolog,hogy én nem érzem,mert megszokja az orrom,de más se,csak ha belehajolnak a nyakamba...Ez nem parfüm,hanem toilette.Ez lenne a gond? Vagy a bőröm más?
Köszönöm!
2009. nov. 25. 12:55
1/9 anonim válasza:
Szia!
Mindenkinek más a bőre, van akinen zsíros van akinek száraz, ezért van az hogy valakin még a toilette is egész nap érződik, van akin csak 1-2 órát. Érdemes lenne eau de parfümmel próbálkoznod. Az nem lehet hogy a környezetedben élők megszokták már és azért nem érzik? Szerintem kisérletezz parfümmel.
2009. nov. 25. 13:01
2/9 anonim válasza:
A toilette-s feliratú parfümökben kevesebb az illatanyag mint a parfum feliratuakba azt hiszem. Ez lehet az oka...
2009. nov. 25. 13:01
3/9 anonim válasza:
igazi parfümöt vegyél mert az tényleg tartós. én mindig figyelem hogy valami csak edt vagy edp és mindig a parfümöt veszem. nem használok belőle sokat, és mégis megérzik idegenek is, múltkor bementem egy helyre és egy idegen pasi megjegyezte hogy mennyire jó a parfümöm és hogy mit használok mert vesz a barátnőjének is :)
2009. nov. 25. 13:21
4/9 anonim válasza:
Különben azt mondják, akkor jó a parfüm, ha nem húzod magad után az illatot, hanem csak akkor érezni, ha egészen közel hajolnak hozzád...
2009. nov. 25. 13:35
5/9 anonim válasza:
Bvlgari parfümnél nekem is hasonló a tapasztalatom. Mikor kifújom nagyon erős illata van, de pár óra múlva alig érezni. És nekem biztos nem az orrom szokja meg, mert nagyon sokféle parfümöt használok, nem szoktam 2 nap egymás után ugyanazt az illatot használni. Hasonló tapasztalatom van még a Nina Ricivel és a Dolce&Gabbana light blueval (igaz ez toilett). Ettől függetlenül imádom ezeket az illatokat.
2009. nov. 25. 14:11
6/9 A kérdező kommentje:
Igen, a Nina Riccit és a Light Blue-t se éreztem!El is ajándékoztam őket.
2009. nov. 25. 14:13
7/9 anonim válasza:
Én azért nem válok meg tőlük, mert imádom az illatukat :)
Ami nálam marha tartós az főként a givenchy vagy a calvin klein-euphoria. De én beteges parfümgyűjtő vagyok, rengeteg "kedvenc" illattal, és nem bánom, ha nem egész nap az az illat van rajtam :)
2009. nov. 25. 14:20
8/9 anonim válasza:
Mások sem érzik?Mert amúgy ha megszokod az illatot, te már nem sokáig érzed magadon.. vagy nem tudom, de nekem ezt mondták:D
2010. jan. 2. 17:35
9/9 anonim válasza:
A 11,25-ei válaszolót kérdezném mi volt az a parfüm ami a férfinak annyira tetszett?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!