Jól állna nekem ez a rúzs? (Kép)
Figyelt kérdés
Eldöntöttem, hogy beruházok egy MAC rúzsra, azon belül is a Rubywoo árnyalatra. A szemem kékeszöld, a hajam sötétbarna, a bőrszínem pedig világos. A második árnyalatról van szó.
2013. dec. 16. 21:26
1/11 anonim válasza:
azt is kellene tudni, hogy milyen az arcod...
attól is függ! :)
16/L
2/11 A kérdező kommentje:
Kerek/picit ovális fej, szép formájú szem, megfelelő szemöldök, erősebb orr, és bár a szám nem túl vastag, de egész szép íve van. Általánosságban azt szokták mondani, hogy szép.
2013. dec. 16. 21:47
3/11 anonim válasza:
vedd meg és próbáld ki! :) max. nem használod többet!
(az első voltam)
4/11 A kérdező kommentje:
6000 forintos rúzs, nem fogom csak úgy random kidobni a pénzt az ablakon...
2013. dec. 16. 22:09
5/11 anonim válasza:
én megvenném...max. nem használom!
de most mi honnan a jó büdös francból tudjuk ezt???
amúgy ezért vannak kirakva teszterek! -.-
6/11 anonim válasza:
tényleg próbáld ki a tesztert, ezt így látatlanban nem lehet megmondani...de azért arra vigyázz, hogy ilyen színű rúzst sokkal többen hordanak, mint, akiknek jól áll:s
7/11 anonim válasza:
ikonikus árnyalat, a legtöbb embernek jól is áll. próbáld ki a tesztert.
8/11 anonim válasza:
A MAC-ben szépen felkenik neked a sminkesek, hogy lásd milyen, hogy áll; el is mehetsz benne hogy lásd mennyire tartós :)
9/11 anonim válasza:
Hát az édeskevés, hogy milyen színű a szemed, a hajad, meg a szemöldököd, az arc úgy amblock kell
10/11 anonim válasza:
tuti jól állna :) a piros rúzs szexi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!