Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tudnátok segíteni? Púder?

Tudnátok segíteni? Púder?

Figyelt kérdés

Tehát vennem kell egy púder, mert nincs, és szükségem van rá, mert nagyon zsíros a bőröm és hamar átfényesedik.

Loreal True match alapozóra raknám fel. Mivel az sötét/sárgás lett, ezért kellene egy kicsit világosítani a púderrel. Mit ajánlotok?

Gondolkodom egy max factor cremem puffon

vagy van egy 40 %-os kuponom és beváltanám egy yves rocher púderre

mindkettőről jó véleményeket írtak krémánián

mit ajánlotok? Esetleg mást?

Világosítás, mattítás lenne a cél.

2013. dec. 16. 19:15
 1/7 A kérdező kommentje:
Illetve true match alapozó még szóba jöhet
2013. dec. 16. 19:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem Manhattanes Soft Mat púderem van, és tökéletes. Erre is nyugodtan keress rá krémmánián, jó értékelései vannak. :)
2013. dec. 16. 19:39
 3/7 anonim ***** válasza:
nekem a rimmel stay matte a kedvencem:) keress rá
2013. dec. 16. 20:44
 4/7 anonim ***** válasza:
Az én bőröm is zsíros, bár én nem használok alapozót, csak magába púdert, mert az jobban hagyja lélegezni a bőrt. Nekem Avon Ideal Flawless van már régen, szeretem nagyon, egész nap szép tőle a bőröm, nem fényesedik át, és természetesnek tűnik. :)
2013. dec. 18. 03:51
 5/7 A kérdező kommentje:
nekem avon nem kell
2013. dec. 18. 09:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, hogy segíteni próbáltunk. :)
2013. dec. 18. 14:03
 7/7 A kérdező kommentje:
ja, azt nem úgy gondoltam bocs :), csak már avon terméktől súlyos sérülésem, bőrproblémám lett, konkrétan véreztem tőle...
2013. dec. 18. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!