Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Túl egyenes a szempillám!...

Túl egyenes a szempillám! Milyen spirált használjak?

Figyelt kérdés

Sajnos vagy nem sajnos elég hosszú szempillám van csak az a baj, hogy szög egyenes. Már próbálkoztam a szempilla göndörítővel de sajna csak 2-3 percig tart a hatása. Ajánlották már a tartós szempillafestést is, de az sem tette íveltebbé. Maybelline lift-up-os spirálom van de nem nagyon vagyok vele megelégedve. Esetleg tudtok olyan spirált ajánlani ami ha nem is göndöríti, de nem nehezíti el a pillám és nem is pereg ha megszárad. Jah! És nem hosszabbít! :D Csak göndörít vagy dúsít!

Előre is köszi a válaszokat! :)

2009. nov. 24. 20:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem a szempillagöndörítő+ Max Factor spirál vált be.Spirálozásnál jó trükk:1 régi kimosott spirálra tegyél 1 keveset a használtban lévő spirál festékéből és így csak kevés festék lesz a pilláidon,így azok nem nehezednek el.
2009. nov. 25. 18:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Dúsításra az is jó,ha spirálozás előtt vékonyan bepúderezed a pillákat.
2009. nov. 25. 18:43
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat! A max factort kifogom próbálni. Olyan spirálom még úgysem volt! :)
2009. nov. 26. 17:30
 4/4 anonim válasza:
Szia! Van egy olyan megoldás is, hogy szempilladauer, ez kb.2 hónapig tart és olyan 5000Ft, több kozmetika is csinálja, a kozmetikus.lap.hu-n találsz rengeteg kozmetikust és kozmetikát.
2010. júl. 18. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!