Ha veszek egy körömlakkot de ne bontom ki, az jövő ilyenkor még használható lesz?
Figyelt kérdés
2013. dec. 14. 21:21
1/6 anonim válasza:
Nem biztos. A boltban is tuti ki szokták nyitogatni. Legalábbis én már többször is láttam, hogy kinyitják, kipróbálják stb. Szóval hiába nem bontod ki te, ha más igen még előtted.
2/6 anonim válasza:
A leragasztott lakkról lehet tudni, hogy volt-e kibontva. Bár nekem külföldön egy egyszerű kérdésre (pedig nem is ezt akartam) kibontották azt is :D.
Na most abból kiindulva, hogy nekem is vannak több éves lakkjaim szerintem semmi akadálya, hogy használható legyen. Görgesd néha a két tenyered között függőlegesen tartva a lakkot, hogy ne váljon alkotóelemeire.
3/6 Beatrix05 válasza:
Szerintem igen!
Van pár régi lakkom, szóval, ha jól van tárolva, akkor eláll egy darabig
5/6 anonim válasza:
persze, nekem több régi lakkom is van
6/6 anonim válasza:
Használható marad. Ha esetleg idő közben besűrűsödik, önts bele körömlakkhígítót (NE LAKKLEMOSÓT!), csukd be, rázd meg jó alaposan, és használhatod is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!