Szerintetek milyen ez a rúzs? Feltehetem utcára?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszenek így télen ezek a sötétebb rúzsok.14 éves vagyok. Iskolába semmiképpen nem használom,de szerintetek szilveszterre meg néha utcára feltehetem, vagy k*rvás sima szemspirállal?? Itt a link hogy milyen:
AMúgy ilyen a bőrtónusom és a a hajam színe: [link]
2013. dec. 14. 18:57
1/8 anonim válasza:
nekem ez utcára túl sok de buliba oké
2/8 anonim válasza:
A bordó rúzst NEM 14 éves kislányoknak találták ki, hanem felnőtt, érett nőknek! Még közülük se sokan tudják viselni.
3/8 anonim válasza:
14 évesen tényleg nem való még neked ez a rúzs.
4/8 anonim válasza:
14 éves vagy, nem kellene még ilyen erős rúzsok mellé nyúlnod, főleg hogy nem is állna jól, hisz elég fiatalka vagy, idősebb korosztály sem tudja mindig jól viselni. Válassz szerintem egy lightosabb árnyalatú szájfényt, vagy színezett ajakápolót.
5/8 anonim válasza:
szerintem szilveszterre simán de utcára én sem ajálom
6/8 anonim válasza:
14 évesen szerintem ez nagyon sok lenne! Én nem ajánlom. :)
Egyébként is egy ilyen élénk színű rúzst tudni kell viselni, igazi nagybetűs NŐnek kell lenni hozzá, te pedig még nem vagy az.
7/8 anonim válasza:
A rúzs általában a nők szexuális kisugárzását erősíti, főleg az ilyesmi színűek. Egy kislányon nem tud mit erősíteni, ezért elég viccesen nézne ki, még szilveszteri buliban is.
8/8 anonim válasza:
Egy 14 éves lányon egy ilyen rúzs nevetséges, röhejes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!