Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi a velemenyetek az alabbi...

Mi a velemenyetek az alabbi parfumokrol: Perceive (Avon) Incandessence (Avon) Little Black Dress (Avon) Little White Dress (Avon) Jet Femme (Avon) Black Star (Avril Lavigne) Gucci Rush 2 (nem tudom ki). Szoval?

Figyelt kérdés
szemelyes velemeny is lehet meg minden...elore is koszi
2009. nov. 23. 20:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
az avonosokról tudok nyilatkozni:a Perceive erősebb illat, viszont ha kicsit megszellőzteted akkor egész finom, és viszonylag tartós illat. Incandessence nagyon finom, közepesen tartós.Little Black Dress- na ez az ami eddig minden ismerősömnek bejött :) Little White- virágosabb változata a blacknek. Jet Femme viszonlyag tartós és nagyon fincsi. nah kb ennyi :D
2009. nov. 23. 21:04
 2/7 A kérdező kommentje:
ugyertem hogy milyen velemenyed van rola?....de azert koszi
2009. nov. 23. 21:17
 3/7 anonim válasza:
100%
Avon tanácsadónő vagyok, és szinte már mindegyikkel találkoztam. Az avonos parfümökről csak jókat lehet mondani, nem túl drágák, jó az illatuk és tarósak. Incandessence talán ezek közül a legjobb, meg a Jet Femme, de ha többet is rászánsz, akkor inkább Spotlight-ot, In Bloom-ot, vagy Bond Girl-t rendelj, ezek újak és nagyon jó az illatuk. A kuncsaftjaim ezeket részesítik előnyben, nekem is ezek tetszenek. A jelenlegi kampányokban pedig ezek a parfümök többnyire szettben vannak, tehát a parfüm áráért kapsz még hozzá ajándékot pl.: testápoló, deo spray, vagy golyós deo. Az utolsó kettőről nem tudok nyilatkozni, nem ismerem őket. Remélem segítettem!:)
2009. nov. 24. 16:54
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Incandessence (Avon) Little Black Dress (Avon és Bong Girl parfümöt használok az avontol mindegyikkel megvagyok elégedve hoszan tartja az illatát és nem tömény
2009. nov. 24. 17:04
 5/7 A kérdező kommentje:
en is avonozom:)...kivalncsi lenek a ti velemenyetekre is azert tettem fel a kerdest:)
2009. nov. 24. 18:26
 6/7 anonim ***** válasza:
perceive-t nem szeretem de a jet femme isteni
2010. máj. 28. 13:12
 7/7 anonim ***** válasza:
A Perceive-t szeretem, az incandest is, a little black és White dresst nem annyira, a többit nem ismerem.
2021. máj. 15. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!