Melyik a legjobb szemceruza?
Most rendeltem az avonból kétoldalú szemcerkát,és a fekete részét ha a szemem aljára,a pillák alá kenem,rövid időn belül elkenődik.Van essence szemcerkám is..az meg még hamarabb elkenődik..hallottam már arról,hogy meg kell égetni a végét,de az sem használ :S
A bőrömmel lehet a baj,hogy esetleg egy idő után "bezsírosodik" a szemem körül (is) és emiatt kenődhet el?De csak van olyan ceruza,ami erre az esetre is jó...
Tippeket várok,köszönöm.
16/L
Igen sztem azért mert bezsírosodik az arcod.
Hát,használj alapozót,méghozzá: Folyékony nedszívót:D bár úgy értem h zsíros arcbőrre:D
Köszönöm :)
kérnék méég sok-sok tapasztalatot,tanácsot :)
21:06-os vagyok
hát azt nem tudom h most lehet-e kapni, mert már pár hónapja vettem az enyémet, de csak mostanában jöttem rá, h használni is kellene XD szóval oriflame-es és ezer alatt volt, nem tudom pontosan mennyi.
Nekem is ez volt a problémám, az Avonos hamar elkenődött, meg könnyezett tőle a szemem.
Nekem a Miss Sporty szemceruza vált be, és nem is olyan drága, 1 próbát megér! Lehet neked is bejön!
Jah, és én úgy használom, hogy kenek rá utána egy kis szemhélypúdert a ceruzacsíkra is, meg fölé is, és akkor nem kenődik el. Mindig olyat, ami megy a szemceruza színéhez, mert ha csak simán kihúzod, akkor tuti hogy felkenődik, lekopik!
Vagy púdert is kenhetsz szemkihúzás után a szemhéjadra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!