Barbii. kérdése:
Kézzel készített ékszerek. Mennyiért?
Figyelt kérdés
Szerintetek mennyi pénzért tudnám eladni a kézzel készített ékszereimet? Most kezdtem csak ezzel foglalkozni, úgyhogy nincs túl sok tapasztalatom. Azt tudom, hogy sok helyen nagyon borsos árat kérnek értük. Tudom, hogy ezek még csak kezdő munkák, de nekem tetszenek, én szívesen viselném őket, ha tudnám. :)Lesz majd még pár karkötő is és még több fülbevaló. :) [link] 2013. dec. 6. 21:09
1/4 anonim válasza:
Látni hogy kezdő munkája ami a képeken van. Ezeket inkább ajándékozd el, mert megvenni nem nagyon fogják..Nem szép munka, de jó dolog amit csinálsz..
2/4 GiannaAteara válasza:
Szia! Nos az őszintét megvallva, tényleg nem a legjobban sikerültek, de én is hasonlóan kezdtem:) Ha örömöd leled benne és kitartóan csinálgatod őket, akkor meglátod, sokat fogsz fejlődni. Ha mindenáron el szeretnéd adni, akkor először is úgy számolj, hogy alapanyag ár + az az idő, amennyit megszenvedsz velük. Ha mondjuk egy 10 perc alatt megvan egy, akkor nem érdemes túl sokat rátenni. De ez is attól függ, hogy te most keresni szeretnél rajta, vagy csak kedvtelésből csinálod. Meg ha már itt tartunk, vigyázz az eladással...tapasztalatból mondom, nehogy rádszálljanak az adóval meg mindenféle pótlékkal. Úgyhogy legjobb, ha bolhapiacon és társain próbálkozol meg eladni őket. Remélem segítettem valamit:)
3/4 A kérdező kommentje:
Szia. Köszi szépen a segítséget, igen én is úgy gondoltam, hogy bolhapiacon. Ma mentünk volna, csak sajnos a hó miatt nem jutottunk be. :( Én úgy gondoltam igazából, hogy 200-500 ft körül adnám, annál többet nem kértem volna. Őszintén, a pénz keresés miatt fogtam hozzá a dologhoz, mert most végeztem az iskolával, és még nincs munkám. De nagyon megtetszett, és most is nagyon sok ötlet van a fejemben. :)Kérhetek egy-két tanácsot, hogy hogyan legyenek szebbek a munkáim, mire figyeljek oda? :)
2013. dec. 8. 11:22
4/4 GiannaAteara válasza:
Ha engem kérdezel, szerintem nézz körül oldalakon, ahol ilyenekkel foglalkoznak, nézz ki magadnak valamit, amit meg tudsz csinálni és próbálkozz vele. Nem muszáj ugyanolyanra, de azért próbáld meg hasonlóra csinálni. Egyébként minél aprólékosabb munkába fogsz, valószínű annál egyedibb lesz. Ha egy fél perc alatt lerendezel egy pár fülbevalót, azon meg is fog látszani. Próbálj olyanokat csinálni, amilyen a saját ízlésed, így ha eladni nem is sikerül, te még tudod hordani (én is így vagyok vele:) De idővel úgyis finomodni fog a kézügyességed és rájössz hogy lehet egy-két dolgot egyszerűbben/könnyebben/szebben megcsinálni. Szóval próbálj olyat alkotni, amit te is szívesen hordanál. Ami meg tapasztalat, hogy ha valamivel elkészülsz, kérdezd körbe otthon vagy barátoknál, hogy szerintük hogy sikerült, amit csináltál és hogy mennyit adnának érte. Ha kérdeznél még, írj nyugodtan akár ide is: giannaateara@gmail.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!