Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ez mennyi idő után fog "vissza...

Ez mennyi idő után fog "visszaütni"?

Figyelt kérdés

mindenkitől csak azt hallom, hogyha már valaki fiatal korátok kezdve sminkeli magát, akkor 25 éves korára már olyan ráncos lesz, hogy csak na.... van aki meg azt mondja hogy nem árt semmit a bőrnek... most akkor ebben mi az igazság?:S esetleg tapasztalatokat is mondhattok ami megcáfolja ezt...

én "csak"alapozót,szemcerka,szempillaspirált használok majdnem minden nap... néha szemhéjra is teszek de aztaz különleges alkalmakra... :)

nagyon köszi :)) 15L

köszi előre is a válaszokat...

2009. nov. 22. 19:57
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
jaaaj....ez igaz volt kb.30-40 éve.Ma már az alapozóknak nincsenek olyan hatásai.Mert uv szűrő,pattanástalanító stb.Csak mindig le kell mosni.
2009. nov. 22. 20:38
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
énis 15 évesen kezdtem, igaz alapozót nemsokáig hazsnáltam, kb 18-19 éves koromig, addigra kitisztult a bőröm, mostmárcsak szemcerkát meg spirált hazsnálok, most 24 vagyok, de az arcomnak semmi baja, és folyton 16-nak néznek mindenhol:D
2009. nov. 23. 01:23
 3/3 anonim ***** válasza:
sztem se fog visszaütni. csak mindig mossad le és késsz.
2009. nov. 24. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!