Neten rendeltem színes kontaktlencsét. Freshlook colors-t és sapphire kéket. Nekem zöldesszürke szemem van. Valakinek esetleg van ilyen, nem tűnik nagyon természetellenesnek a szemen?
Sziaa! Nekem zöld színű a szemem. És mindenálmom az hogy vegyek egy kontaklencsét aminek tenger zöld színe legyen.(ilyen világos zöld) Szerintem jót választottál.Amúgy szemevüges vagy? MErt én nem de gondolom lehet olyan kontaklencsét is kérni ami csak sima és csak színes.
Hamár itt vagyok megkérdezném azt hogy az iylen színes kontaklencsék kb mennyibe kerülnek?Milyen márkájú?(előre köszi)szia!
nem vagyok szemüveges. a párom viszont az és ő rendelt magának sima lencsét és mivel én mindig is ki akartam próbálni ezért nekem meg rendeltünk színeset. egyébként Ciba és Freshlook Colour és Sapphire Blue. külföldön élünk ezért innen rendeltük és 25 euro volt a havi lencse. de néztem és otthon is kb ennyibe kerül. de itt egy magyar oldal , itt meg tudjátok nézni, és van persze dioptriás is. ha megjött az enyém megírom majd hogy milyen.
na megjött a lencsém, nagyon tetszik bár tényleg eléggé feltűnő :) a berakás okozott kisebb nehézséget, no de most tettem fel életemben először kontaktlencsét. legközelebb asszem sima kéket rendelek, mert lehet hogy az kicsit természetesebb lesz. amúgy erről az oldalról rendeltük .
www.contactlinsen-man.de
Erről az oldalról javasolnám a kontaktlencsét, mivel ezek 3 hónapig bírják. Lehet, hogy egyenként lehet őket meg venni, de gazdaságosabb. És nagyon jó a választék is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!