Szerintetek hülyeség lenne azért kék vagy zöld kontaklencsét hordani, mert szeretem a kék és zöld szemeket?
15/f vagyok még nem hordok kontaklencsét, de később szeretnék.
Most barna szemem van, de nagyon tetszik a kék és a zöld szem úgyhogy pár év múlva szeretnék ilyet hordani.
Rontana a szememen? Könnyen kiesik? Hogyan lehet észrevenni, ha kiesik?
A színes lencsék a legrosszabbak, nincs oxigén áteresztésük, ezért mindennapokra nem is jó mert tönkreteszi a szemed. Max 1-2 alkalomra berakni még okés, de semmi több. Amúgy elég kényelmetlen is, mivel ha elcsúszik a lencse vagy kitágul a pupillád akkor homályosan látsz a színes rész miatt ami a látótérbe lóg. Nekem volt több színes lencsém is, reméltem hogy találok egy szépet és jót, de olyan nincs... egyik sem néz ki természetesnek, tehát olyan mint a linkelt képeken sose lesz a szemed, max ilyesmire számíthatsz: [link]
Szerintem ronda, bár van akinek pont ez tetszik... A saját szemszíned meg mindig kilátszik valamennyire.
Szerintem nem hülyeség. Nekem van ismerősöm, akinek hol barna, hol kék szeme van, és egyszer megkérdeztem tőle, hogy mi a francokat csinál ő a szemével, és mondta, hogy néha kontaktlencsét hord, mert alapból kék, de tetszik neki a barna.
Ha nem bántja a szemed, akkor csináld :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!