Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Műkörmös segítségét kérném!...

Műkörmös segítségét kérném! Milyen méretű zseléecsettel kell felvinni a körömre a zselét? Több kérdésem is lenne!

Figyelt kérdés

Nagyon örülnék ha egy kedved műkörmös felhasználó segítene nekem pár kérdésem kapcsán!

Hanyas méretű ecsettel kell felvinni a zselét a körömre (nem diszítés hanem a teljes körömre) mert látom hogy van pl 10-es meg 4-es is, nem értek a méretekhez!

Valamint a zseléecsetet hogyan kell mosni, csak simán vízzel, vagy csak le kell törölni?

2009. nov. 21. 18:51
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a Christal Nailstől a #6-os ecsetet használom, díszítéshez pedig a #3 ferde szőrűt. Nem szoktam lemosni, hanem amíg amíg friss letörölöm.

2009. nov. 21. 19:11
 2/4 A kérdező kommentje:

Szia! Akkor a 10es már hatalmasnak számít?

És a zselé alá kell valamit tenni a körömre? Vagy simán felvihetem a körömre reszelés és tisztítás után?

2009. nov. 21. 19:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Én 4-es ecsettel szoktam. Szépen lehet vele dolgozni. Alá rakok gombaölőt meg tapadás elősegítőt. Azért nem ártott volna ha egyszer kétszer ellátogatsz profihoz hogy lásd mit kell rá tenni és hogyan.
2009. nov. 21. 19:48
 4/4 A kérdező kommentje:
Voltam profinál, láttam hogy csinálja :) de az ecsetméretet pl nem tudom megítélni mert nem értek hozzá :)
2009. nov. 21. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!