Hercegnöcske1993 kérdése:
Fülporc és tragus piercinget lövésnél eltörhet a porc?
Figyelt kérdés
Azt olvastam itt az oldalon hogy az a jó ha szúrjàk és nem lövik.igaz ez?2013. nov. 26. 22:19
1/5 anonim válasza:
Igaz, hogy eltörhet a porc, ha lövik, és nem szúrják. De akkor is szakképzett emberrel csináltasd, mert egy rosszul szúrt tragus, vagy helix is okozhat problémákat, ugyanúgy törhet a porc.
Egy szakképzett piercer
2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm :) igazából olyan helyen akartam ahol jóval olcsóbb és lövik de nem kifejezetten percinges hely és elég fura is mert igazából ez egy ékszer üzlet és bent csak úgy lőnek is de le fertőtlenítik azt tudom :D
2013. nov. 27. 20:01
3/5 anonim válasza:
Menj el piercerhez porccal... Tragust meg végképp nem fognak neked lőni. Megéri azt a pár ezer forintot, hogy szakember csinálja, nem minden, ha lefertőtleníti.
4/5 anonim válasza:
Igen, nekem is eltört, és ott a mai napig van egy pukli a fülemben. Ha kiveszem a fülbevalót nagyon feltűnő. :(
Utána már csak szúrattam porcba, és azokkal nem volt gond.
5/5 A kérdező kommentje:
úristen,akkor tényleg nem kockáztatok.köszi a válaszokat
2013. nov. 29. 21:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!