Mit szóltak a szüleid amikor megtudták h az emo bármelyik fajtáját képviseled?
apa nem lakik velünk,igy neki nem volt nagy cucc..
anya az elején nehezen fogadta el h máshogy nézek ki,mindig mondta h ne legyen a szemembe a hajam, hordjak normális ruhákat,ne öltözzek ilyen szerencsétlenül stb.
az elején igy próbált lebeszélni erről az egészről,de miután rájött h nem érdekel mit mond,ilyen akarok lenni,mert ilyen vagyok akkor enyhült kicsit.
Utánna mikor már kb fél éve nem hagyott békén megmondtam neki,h ez igy nekem jó és ilyen vagyok fogadja el. Megértette és azóta nem b*szogat csak nagyon nagyon ritkán mikor ugy tényleg durván nézek már ki.. :)
Ez már vagy 2éve volt,azóta nem változtam,sőt a hajamat is levágtam magamnak (!!) fönt ilyen tüsi és feláll,oldalt szét és az egyik oldalon rövid,másokon váll alá érő hajam van. Ja és lila volt, és anya már ehhez sem szólt semmit,csak annyit h nem vagyok normális,de ezt minden nap megkapom tőle. =)
ugyhogy minden jó már, elfogadta h ilyen vagyok és nem is akar megváltoztatni.
oh előző vagyok
15/L ha kell kor és nem :)
utolsó vagyok :D
miért,te is valamelyik fajtáját képviseled?
vagy csak kiváncsi voltál..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!