Szolnokon merre találok Bijou Brigitte boltot?
a buszpálya közelében.
hogy tudok eljutni oda?
hanyadik emeleten van, vagy melyik boltsoron?
Régebbről emlékszem valami citromos logójúra, de szerintem már nincs. De a BB biztos van, itt egy link: [link] Az alján ott a logó, szóval ez biztosnak tűnik.
Egyébként a Takkóban (ugyanaz az emelet, sarokban) jó bizsuk szoktak lenni, akció is sokszor van, nem tudom, konkrétan mit keresel, de megéri, hogy benézz.
A BB-ben biztos lesz, bár szerintem kicsit drágán, a Takkót mindenképpen nézd meg, én nagyon jó bizsukat vettem ott korábban, és ki kell fogni ugyan de nagyon jó árakat találni. Egy emelettel feljebb van a Cosmos, ott is van sok, meg jól néznek ki, de igazából nem ajánlanám, mert sajnos könnyen tönkremennek.
Ha már a közelben vagy, mindenképpen javasolnám, hogy menj át a plázába. (Ha nem vagy helyi, csak kimégy a Pelikánból, elmégy a dm-es zebrához, átkelsz a túloldalra, és ott az utcán felsétálsz tíz métert, már látni is fogod.) Ott a földszinten a mozgón túl szokott lenni középen egy ilyen bizsus sziget, ott is jókra emlékszem.
annak mi a neve?
BB-ben vett dolgok is hamar tönkre mennek?
Annak úgy külön nincs neve, csak ki van pakolva gyakorlatilag középre.
BB-s cuccok általában jók voltak eddig.
a plázásat azt tudom, akkor.:)
köszi.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!