Kiskoromban felszakadt a szemöldököm, azóta ott nem is nő; púderrel meglehetősen furán néz ki, pedig többféle szint is kipróbáltam; kozmetikus mit csinálna vele és mennyibe kerülne?
Figyelt kérdés
nem akarok természetelleneset azért.. :)2013. nov. 24. 15:48
1/6 anonim válasza:
Nekem is van egy függöleges sebhely a szemöldökömben, mert gyerekkent lefejeltem a radiatort. De eszembe sincs csinalni vele barmit is, büszke vagyok ra, ez vagyok en.
22L
2/6 A kérdező kommentje:
19 vagyok és eddig engem se zavart, de most kezdek rájönni, hogy kicsit furán néz ki. :D.
2013. nov. 24. 15:55
3/6 A kérdező kommentje:
annyira nem pici..
2013. nov. 24. 15:56
4/6 anonim válasza:
Én is fejeltem már le a radiátort, nekem az orrom alatt van a helye :D
Szerintem nem gáz egyébként egyáltalán. A kozmetikus ilyen szálas szemöldöktetkót tud max odatenni, bár jó lenne megnéznie, mert ugye hegszövet...
5/6 anonim válasza:
Ne akard eltűntetni. :) Én például szeretem az ilyet, és szerintem képpel sem tudnál meggyőzni arról, hogy az ott zavaró.
21/F
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtató válaszokat. :))
utolsó: és ha mutatok képet? :D
2013. nov. 24. 17:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!