Ez vadhús lehet? (Helix piercing)
Úgy másfél hónapja szúrták,de körülötte a vadhús még most sem múlt el. Már ha egyeltalán vadhús!
Szerintetek? Mivel ápoljam?
A piercer azt mondta,hogy tengeri sós oldattal kenegessem. Minden nap kenegetem is,sosem gyulladt be,nem is fáj,nem is gennyezik,semmi. Van,hogy közvetlen az ékszer mellett van egy kis sárgás váladék,de csak nagyon kis mennyiségben.
Így festene. Vadhús lehet?
Illetve a lilaság mikor fog elmúlni? Van,hogy nagyon belilul,fogalmam sincs,hogy miért. Nem fekszek rá,nem kapok bele,nem éri közvetlen nagy hő,hajszárításnál is vigyázok rá.
Előre is köszönöm az értelmes,hasznos válaszokat! :)
Nagyon szépen köszönöm!:)
Kb. mennyibe kerül?
Nekem nincs piercingem es igy nem is erdeklödtem sosem a tema irant. De nem tudok bizsu es ezüst ekszereket hordani, vagy ha pl. az arany kis mennyisegben ötvözve volt massal, mar akkor is allergia jelentkezett. Es amire kevesbe mutatkozott allergia, az kb igy kezdödött, sargas (gennyes) valadek, neha viszketes. (Kb minel erösebb allergia, annal több valadek es viszketes, ha meg erösebb, egyre több valadek es gyulladas is...stb, gyermekkoromban a vegen csak orvos tudta kiszedni, miközben lefogtak.) Nem tudom, hogy nalad is erröl van-e szo vagy masrol, de ha nem valtozik, akkor szerintem erdemes lenne utananezni, ez a piercing pontosan miböl van es arra nincs-e allergiad. (Biorezonancias keszülekek erzekenyebbek, többet kimutatnak, de persze mas modszerrel is kimutathato.)
Ha 1-2 alkalomra hordok barmi ilyen ekszert, csak par orara es sebbenzinnel/alkohollal fertötlenitem ugy, hogy a fertötlenitett ekszerrel athuzom többször a lyukon, hogy "belül" is fertötlenitve legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!