Szerintetek át merjem szúrni a fülemet (a porcnál) illetve az orromat (ott nem a porcot) egy tűvel?
Figyelt kérdés
már csináltam magamnak nyelv piercinget, snake bites piercinget és egy fülbevalót (nem a porcba).. de ettől most kicsit tartok.. mert hogy porc.. az orromnál meg hogy kicsi a hely és hátha túlfot a tű és beleáll a porcba, amikor a piercinget szúrnám..2013. nov. 16. 19:39
1/9 anonim válasza:
Hát te sem vagy normális. :) Ennyi ne legyél spúr ez egyik sem játék. Kinek jut eszébe tűt szúrni a nyelvébe???
2/9 A kérdező kommentje:
nem volt 5.000 forintom elmenni szalonba :P :D
amúgy.. a snake bites fogadás volt.. azt aztán 4-5 hónap után ki is vettem.. :)
meg.. úgy is vehetjük, hogy készülök a majdnai (adjaisten) melómra.. :D orvos akarok lenni.. és ott embereket kell szurkálni.. :P (infúzió stb..) :)
2013. nov. 16. 19:48
3/9 anonim válasza:
Hát.. ez aztán nagy készülés, már ne is haragudj.
Én egyébként nem ajánlanám neked.
4/9 anonim válasza:
Nem szívesen lennék a beteged, az orvoslással felelősség jár, és ez egyáltalán nem felelősségteljes.
5/9 A kérdező kommentje:
jó, bocsi.. csak poénkodtam a gyakorlással.. :P :)
úgysem olyan orvos akarok lenni.. hanem pszichológus.. :)
de ez nem lényeges.. :)
szóval akkor ne?
2013. nov. 16. 23:58
7/9 anonim válasza:
Ne... Meg az ilyen testékszereket hanyagold ha emberekkel akarsz foglalkozni, mert tetoválás piercing ilyesmi nem is lehet rajtad ha ebben a szférában akarsz dolgozni...
8/9 anonim válasza:
Inkább gyűjts pénzt és menj el egy rendes szalonba. Nem véletlen vannak szakemberek, akik ezt tanulták. Ez egy életre, vagy legalábbis hosszú időre szóló dolog, ne erre sajnáld a pénzt.
9/9 anonim válasza:
Szerintem is menj el egy szalonba. nekem egyszer a barátnőm szúrta át a fülemet(nem porc)és egy hét múlva az orvosnál kötöttem ki vele. jobb ha szalonba csináltatod. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!