Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A DM-ben vagy a Rossmann ban...

A DM-ben vagy a Rossmann ban lehet kapni a Pink Sugar parfümöt?

Figyelt kérdés
2009. nov. 18. 09:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem láttam még. De ha budapesti vagy akkor az ázsiacenterben van egy parfümös aki eredeti parfümöket is árul a sok sz@r mellett:) és ott vettem ezt a parfümöt a nagy üvegeset 4500.- és ugyanaz, csak gondolom az lopott.
2009. nov. 18. 10:31
 2/7 A kérdező kommentje:
sajnos nem pesti vagyok... de ma az egyik parfümériában azt mondta az eladó hogy az a Douglas márkája, és csak ott lehet kapni :s
2009. nov. 18. 16:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Egyik ismerősöm az ázsia centerben dolgozik, és a douglas onnan(kínaiaktól) veszi a parfümöket. És azért kerül 3-4x annyiba a douglasba mert a bolt nevét és a bolt bérlését kell kifizetned.
2009. nov. 19. 15:02
 4/7 anonim ***** válasza:

tényleg a douglasban lehet kapni, máshol még nem láttam.

de ha feljössz pestre, nézd meg az ázsiacenterben, vagy ha az messze van, akkor a nyugati aluljáróban. Ott is van lopott.

2009. nov. 19. 17:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Dm-ben vagy rossmanban biztos nem lehet kapni.
2009. dec. 3. 19:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is azt szoktam venni,Dm-ben lehet ott 1999,-
2011. jún. 24. 17:22
 7/7 anonim válasza:
Láttam tegnap a DM-ben, a 30 ml-s változatát! :) De régebben még nem volt..
2011. nov. 13. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!