Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lehet szilikon orrpiercinget...

Lehet szilikon orrpiercinget kapni? Nem látszik? Berakják nekem elsőre, amikor szuratom?

Figyelt kérdés
2009. nov. 17. 22:00
 1/5 anonim ***** válasza:
42%
Látszik a szilikon is. Nincs értelme egy olyan piercingnek ami nem is látszik.
2009. nov. 17. 22:16
 2/5 anonim ***** válasza:
elsönek igaza van.nekm fém van benne és semmi bajom vele,egyébként rögtön nem tezsik be azt a melyiket szertenéd,mert elöször egy gyógy piercinget kapsz amit 2 hétig kell hordani,utánna cserélheted.
2009. nov. 17. 22:24
 3/5 A kérdező kommentje:

az a baj, hogy tudom, hogy karikát elsőre nem raknak be, viszont a kis bogyó/ pötty egyáltalán nem tetszik, ezért inkább kivártam volna az átlátszóval, mert az talán kevésbé látszik, aztán golyózáras karikára cseréltem volna.

A septumommal is így vagyok, csak a karikát hordtam, a patkót mindig befordítottam. Most készülök kivenni:(

2009. nov. 17. 22:27
 4/5 anonim válasza:
azt nem tudom h akrikát beteszike elsőre de neem ismim csonálta az orr pc-t és bizsu lett belerakva elsőre az amelyiket kaartam semmi bajom nem lett töle nem fájt és nem is gyulladt be még csak besem pirosodott...ugyh szerintem ha átszurták kicserélheted tthonmagdnak bátran én is szurás után 1 órával kifujtam az orrom kiesett és vissz tettem a kampos végüt majd másnap lecseréltem simára!
2009. nov. 28. 20:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Előre mindig orvosi fémet tesznek. Én ahol voltam, ezt mondták, és ezt is tették.
2010. jún. 16. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!