Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Eltűnt és nem találom!?

Eltűnt és nem találom!?

Figyelt kérdés

sziasztok! eltűnt egy karkötőm, és nagyon fontos a számomra elég sok helyen kerestem, de több személynek több ötlete van ezért kérlek titeket irjatok pár helyet ahova to szoktátok rakni, vagy meglepő helyet, ahol megtaláltátok !

köszönöm az értelmes válaszokat!

2013. nov. 10. 00:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Általában, ha nekem eltűnik valamim, akkor mindig az orrom előtt van igazából, csak nem veszem észre.

Most pl 2-3 hete kerestem a körömreszelőmet, erre megtaláltam egy kis szekrény (pontosan az orrom magasságában van a teteje) tetején, ami mellett minden nap 50x elmegyek.

2013. nov. 10. 00:31
 2/6 anonim ***** válasza:

hát én a gyűrűimet keresem mindig, sőt nagyon sokat el is hagytam..de volt már rá példa hogy a mosóporos tartóban volt, de volt már a hűtőben is.. lecsusszan rólam és nem veszem észre.. :D

ha karkötőt keresnék akkor tuti az ágyamba, ágynemű tartóba,esetleg ágy alatt-mögött, a fésülködő asztalon, a sminkcuccok között... esetleg a szennyes között farmer zsebben, kabátzsebben, táskában pénztárcában, én rendszerint az ékszereim 90%-t a mosógépen vagy az mögött találom meg, mert este későn érek haza megyek sminket lemosni vagy tusolni és ott dobálom le magamról és ottmarad! :)

2013. nov. 10. 00:58
 3/6 anonim válasza:
karkötőt ha fürdés közben leveszed akkor a mosógépen mögötte alatta csap alatt mellett tehát szerintem leginkább a fürdőszobába keresd ha meg sose veszed le akkor leesett ami ugye bárhol a világon lehetett :/
2013. nov. 10. 01:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Én a telefonomat hagytam el folyton. 3x is volt hogy a szennyeskosárban találtam meg pedig nem szoktam zsebre rakni..:D
2013. nov. 10. 08:13
 5/6 anonim ***** válasza:

Lehet hogy most hülyének fogsz nézni de nézted már a cipődben/csizmádban?Én egy csomó cuccomat találtam már meg ott 😁

De ott sem lesz akkor gondold át hogy mit csináltál amikor utoljára levetted!

Sok sikert,remélem sikerül megtalálnod!😏

2013. nov. 10. 12:59
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a tippeket ! Megtaláltam a szennyes kosárban, az egyik pulcsim ujjában! :D
2013. nov. 17. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!