Állítólag a sok sminkeléstől lett barna a szemhéjam, mit tudok vele kezdeni?
Figyelt kérdés
Anyum mondta hogy a sminktől lett barnább a szemhéjamon a bőr. Ha nem sminkelném magam kivilágosodna? Vagy valamivel vissza lehet halványítani? Úgy halottam hogy pl. a citrom világosítja a bőrt, az jó lenne erre?2009. nov. 16. 10:08
1/10 anonim válasza:
én még nem hallottam olyat h a sminktől barnulna be... viszont citromot szerintem ne nagyon tegyél a szemed közelébe! jesszus... az szép lenne...
2/10 anonim válasza:
nekem mar nagyon regen barna, meg nem sminkeltem a szemhejam es mar olyan volt, egy baratnomnek is olyan akin smink meg soha nem volt, bar nem ertem ez teged mer zavar, lehet nem all jol, nekem azt mondta valaki hogy szeretne ha az ove is olyan volna:) olyan mintha ki lenne sminkelve. En is felakartam tenni a kerdest de nem sminkel kapcsolatosan hanem egeszseg kategoriaba.
3/10 anonim válasza:
Ja es citromot semmikepp ne rakj ra!!!!!!!
4/10 anonim válasza:
Szerintem tök szexi ha egy nőnek barna a szemhéja. Hagyd úgy. :)
5/10 A kérdező kommentje:
de hófehér bőröm van és csak ott barna.. olyan fura..:D
2009. nov. 16. 12:43
6/10 anonim válasza:
az biztos nem a sminktől lett olyan:D
sztem hagyd békén, ne sminkelj oda és figyeld h mi történik.
amúúúúúgy...mostígy jobban belegondolva...ha valami nagyongagyi sminktermékeket hazsnáltál akkor akár elképzelhető h azért lett barna :D
sminklemosóval próbáltad már tisztítgatni?:D
7/10 anonim válasza:
Hat az en borom is eleg vilagos, bar nem hofeher, es amint mar emlitettem a baratnomet sosem sminkelt es neki hofeher a bore, ezr szazalek hogy nem a sminktol van, bar mint az elottem szolo mondta ne sminkeld egy ideig.
8/10 A kérdező kommentje:
hát akkorsem halványul el mondjuk... miss sporty szemhéjpúdereket használok és csak feketét..lehet ez a baj..:D
2009. nov. 16. 14:19
9/10 anonim válasza:
A Miss Sportytól biztos nem barnult be...nem hiszem, hogy a smink okozza. Feltéve, ha nem erős sminkben napozgattál a nyáron, mert vízálló smink ide-vagy oda, de az nem a strandra való és bizony az károsítja a bőrt, pigmentfoltok jelenhetnek meg. De csupán azért, mert fekete szemhéjpúdert hordasz, attól kizártnak tartom, hogy elszíneződne. Ha nagyon zavar, akkor tégy rá világos púdert vagy natúr szemhéjfestéket, amikor nem feketével vagy kifestve.
10/10 anonim válasza:
ÉN is évek óta feketére festem a szemhéjam, ha munkába megyek akkor halványan. Este ha lemosom a sminkem, akkor én is sötétebbnek találom a szemhéjam :S én el tudom képzelni, hogy beszívja a bőr mert ugye ott elég vékony... nem tudom, de én is tapasztaltam ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!