Milyen véleménnyel vagytok ezekről az Essence termékekről?
A körömlakkjaikat nagyon szeretem, habár 2-3 réteg is kell, nekem simán kibírnak 5 napot is alaplakkal. Viszont most megújult a honlapjuk, és kinéztem pár új dolgot, amik lehet nem is újak. Eddig csak alapozót használtam, de nagyon érdekel ez a kőpúder: [link]
És a korrektorok közül pedig ez a kettő, sajnos elég karikásak a szemeim: [link] és [link]
Illetve szerintetek egy sima alapozó elég úgymond sminknek, vagy elfér még egy kis pirosító, spirál, esetleg szájfény/rúzs stb.? Eddig nem használtam ilyesmiket, mert a tipikus szájfényeket sem bírom például, mert érzem, hogy a számon van, és nagyon idegesít. :( A zselés viszont nagyon érdekesnek tűnik. [link]
És ez a pirosító: [link]
Nagyon örülnék a válaszoknak, hogy kinek mi vált be, vagy mi nem, vagy miket ajánlotok! Sajnos tinédzser korban vagyok, és elég hamar fénylő lesz a bőröm, 4-5 óra után, és van pár pattanásom, és persze a szemem alatti karikák is.
Én csak a stay all day korrektort ismerem ezek közül, az nagyon jó, jó szívvel ajánlom:)
Pirosítóból én ezt használom és tök bevált:
A kőpúderét próbáltam, elhasználtam, de nem olyan hú de nagy szám. Olyan 4-5 órát mattít.(mondjuk nekem is zsíros a bőröm) De ár-érték arányban nem rossz.
A 16h-s korrektort nagyon szeretem, ajánlom. A stay all natural nekem nem vált be egyáltalán.
Szerintem alapozó mellett elfér egy kis pirosító,spirál meg még talán a rúzs is. De ez is attól függ hány éves vagy...
A zselés ajakszínező nem rossz, csak egy kicsit lehetne tartósabb.
A pirosító nekem nem vált be amit linkeltél. inkább nekem a porállagú vált be az essence-nél , ha már ragaszkodsz a márkához.
Ajánlom ezt az oldalt: kremmania.hu rengeteg termékről olvashatsz itt véleményt.
Remélem segítettem!
Tinikorban az alapozó, púder a legrosszabb támadás a bőröd ellen... még rosszabb lesz tőle a helyzet idővel. Ezeket hanyagold. Ha zsíros a bőröd akkor arctörlő lapocskákat vegyél és használd mikor kell. De igazából sima papírzsepi is megteszi. Pattanásokra elég a korrektor, a stiftes jobb. Karikás szemeknek meg több alvás kell. A korrektor a szem környékén csak azt eredményezi hogy ráncos leszel idő előtt.
Amúgy jók az essence termékek, vagyis inkább úgy mondanám hogy alacsony árkategóriában még ez a legjobb márka. A körömlakkok mondjuk pont nem jók, ami 2-3 rétegben ér csak valamit az vacak. Jobban megéri egy drágábbat venni amiből elég egy réteg is.
A púder nem valami jó, igaz én még a régi csomagolásos változatát próbáltam, de a porpúdert nagyon szeretem, szerintem sokkal jobb.
A Stay All Day korrektor nagyon jó, de szem alatti karikákra való, mert fényvisszaverő pigmentek vannak benne. Bőrhibákra a stiftest vedd meg, az jó (habár a Catrice Camouflage sokkal jobb, és nem sokkal drágább).
A Stay Natural nagyon nem fed semmit, én 2-t használtam el szemkörnyékre, oda jó volt, mert egyáltalán nincsenek brutál karikáim, de a Stay All Day jobb.
Az ajakzseléről nem tudok nyilatkozni, nem próbáltam. A szájfényeiket szeretem, a tubusos kicsiket rühellem, baromi ragacsosak, a Stay With Me is kicsit ragad, de tartós. Az XXXL Shine meg Nudes azok jók. Meg most volt a Be Loud kollekcióban ilyen ajakstick, na azt én imádom, olyan, mint egy színezett ajakbalzsam/szájfény/rúzs kombó, nem is érezni, hogy rajtad van, de ad egy kis színt.
Pirosítóból én is a por állagút használom, nekem az bevált. Ha zsíros a bőröd amúgy is jobb rá az.
A körömlakkokat én is nagyon szeretem, de én csak egy rétegben használom (alá alapozó lakk), mert úgy nem szárad meg nekem.
A pirosítót szeretem, semmi baj nincs vele, a többit még nem próbáltam.
A Kajal Pencil szemceruzájukat és a szempillaspiráljaikat nem ajánlom. Az I<3EXTREME termékeiktől nagyon viszketett a szemhéjam és a filces tusaikat is érdemes tesztelni mielőtt megveszed!
A szemöldökceruzájuk, ecseteik, továbbá a Long Lasting szemceruza és az összes szemhéjtusuk verhetetlen! Abszolút a kedvenceim :) A szemhéjpúdereik is egész jók. Jelenleg a pigmentjeiket szeretném tesztelni, de ez még várat magára. Körmös, szájfényes, rúzsos témákban sajnos nem vagyok otthon, de remélem azért egy kicsit segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!