Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Volt fültágítóm de nem nőtt...

Volt fültágítóm de nem nőtt vissza mit csináljak hogy összenőjjön?

Figyelt kérdés
most kb. 5mm és nem nő vissza valamit kenyjek rá vagy mit tegyek hogy összenőjjön?

2013. nov. 3. 18:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Mekkora volt előtte? Mióta nincs benne? Ha nagy volt akkor nem valószínü hogy visszamegy, akármit kensz rá. Össze kell varrni. Elvileg ha felsérted(megkarcolod) a belsejét az segít, de szerintem baromság, és nem éri meg hogy lerohadjon a füled.. akkor inkább az a pici lyuk.
2013. nov. 3. 18:19
 2/6 A kérdező kommentje:
10mm és kb. fél évig bent volt
2013. nov. 3. 18:59
 3/6 A kérdező kommentje:
és 1 hete vettem ki azóta 5mm-re húzódott össze
2013. nov. 3. 19:00
 4/6 anonim ***** válasza:
1. vagyok: szerintem várj vele, még simán lazán visszamehet :)
2013. nov. 3. 19:40
 5/6 anonim ***** válasza:
nem fog összenőni. varrasd össze. keresd fel zagyvai gábort, de ne hallgass azokra akik szerint összemegy, mert hülyeséget beszélnek.
2013. nov. 3. 23:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Csökkenhet a mérete szervezettől, tágítási időtől, viselési időtől függően, nagyjából személyre szabottan meghatározhatatlan. Viszont Zagyvai tényleg jó szakember, ha biztosra akarsz menni, keresd fel, biztosan elégedett leszel az eredménnyel.
2013. nov. 4. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!