Avril Lavigne Black Star parfumenek az illata mihez hasonlit? Friss? Esetleg edes?
Figyelt kérdés
valaszoljatok letszi:D persze azoktol kerdem akik szeretik es h ok mihez hasonlitjak2009. nov. 15. 11:59
3/9 anonim válasza:
Én megvettem , még amikor megjelent (hisz mindenki istenítette), de rajtam nem érződik, max 10 percig (de igyis enyhén).Szerintem inkább válassz mást.Ha szereted az édes illatokat, akkor van egy vattacukor illatú Aquolina-Pink Sugar-néven.nekem ez nagyon bevált, mindenki meg dicsérte, és a fiúk is megfordulnak utána :).Ha viszont a frisseséget kedveled, akkor a Puma- jamaicát ajánlom.Olyat is használtam,és 6000-ft-ért vettem aszthiszem.
De ezek mindenkin más kép érződnek. Mielött megveszed, próbáld ki a börödön is,És ajándékba ne igen vegyélperfümöt, pont ezért.
4/9 A kérdező kommentje:
en nem igazan azert veszem h mindennap tegyek magamra (vagy nem tudom meg) hanem azert mert avril a kedvencem es hogy legyenn mar egy olyan parfumom:D...meg nezem...csak nov.30-an megyek
2009. nov. 15. 15:13
5/9 anonim válasza:
Semmiképp nem friss illat. Tini lányok szokták szeretni, én is a lányomnak vettem, akik még tényleg a reklámarc alapján választanak illatot. Én nagyon válogatok parfümökben, tényleg csak a "legmárkásabbakat" használom, de erre azért nem mondanám, hogy büdös. Fiatal lányoknak szerintem nem rossz választás. Nekik még nem a nőies, elegáns, szexis illatok kellenek. Szerintem, ha szereted az édesebb illatokat nem bánod meg, ha veszel egy kis üveggel.
6/9 anonim válasza:
szerintem olyan citrosmos illata van, nekem tetszett de nem csak azért mert avril reklámozza (és készítette) hanem mer a hétköznapokra jó, nem túl erős, nem nagyon érződik, de ha közelebb hajolnak hozzád akkor legalább jó illatod lehet :D
7/9 anonim válasza:
Nekem az egyik Britney-parfüm jutott róla eszembe, számomra elég édes volt.
8/9 anonim válasza:
Szerintem nagyon finom édeskés és virágos illata van és nagyon jól is érződik:) Imádom a black start:) És nem csak azért mert Avril parfümje hanem mert nagyon illik az egyéniségemhez ez az illat!:) Imádom:) De majd kipróbálom a többit is fordibben rose és a wild rose:) mármint már kipróbáltam hanem venni:) Ha nem lenne Avril parfüm lehet,hogy mást nem is vennék mert nekem ez bejött és nagyon tetszik mind a designe mind az illat:)21/L
9/9 anonim válasza:
Én minden nap a Black Star-t használom. Nekem nagyon tetszik. A hibiszkusz és a szilva érezhető, a csoki kevésbé. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!