Hogy keressem meg az eltűnt szemhélytusomat? (fontos! )
Ma vettem egy elég drága szemhélytust.Hazaérve még a ketemben volt azután emlékszem hogy átöltöztem a szobámban, ettem a konyhában és wc-ztem.Ezidő alatt nemtudom miért volt a kezemben csak azt tudom hogy valahová letettem.Lehet ez az egész hülyén hangzik de már több mint egy órája keresem....nem tudtok valami módszert hogy könnyebben ráleljek?(elég kicsi kb.5 cm-res és nagyon vékony).Nem akarom hogy felesleges pénzkidobás legyen.Tudom hogy felelőtlen és hülye vagyok de többször biztos nem fogom ezt csinálni! Nagyon kéne:(
16/l
Először is: szemhéJtus
másodszor: nézd át sorrendben azokat a helyeket, ahol voltál.
Biztos nem a helyesírási szótár mellett lesz.
Hát ha a wc az utolsó, ahol tuti a kezedben volt, akkor simán lehet, hogy lehúztad. :D Vagy még öltözéskor a ruhádba akadt, és beraktad a szennyesbe.
Egyébként meg szépen alaposan kússz végig a földön, keresd, és meglesz. Esetleg kérdezd meg a családot is, nem találták-e meg véletlen. De majd meglesz. Keresés közben ki is takaríthatsz, akkor nem potyára nyalod végig a padlót legalább.
Én egyszer a melltartómban találtam meg a fülbevalómat, és az ágy alatt az összehajtott szennyest :D
Elég cinkes, a vécé jó hely elveszteni dolgokat, mert beleesik a kagylóba és kész. Lehet mögé gurult, lehet valami alá, akárhol lehet. Azt ajánlom, takaríts ki (ne porszívóval ha lehet, még a végén felszívod :D) és akkor egy, tiszta lesz a lakás, kettő, átrágod az egészet.
De tapasztalat, hogy az ilyenekre akkor akadunk rá, amikor már feladtuk.
Bocsi a hibáért(hát ennyit ér az 5-ös nyelvtan:D)
Már megvan!:D
Köszönöm a válaszokat bár voltak elég bunkó emberek is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!