Beszáradt volna a szempillaspirálom? Mit csináljak vele?
Elvileg még majdnem hogy egy évig jó lenne, a csomagoláson legalább ez áll. Előbb kinyitottam és a kefén nem csillogott semmi. Gondoltam húzok egy kicsit a kézfejemre, de pár halvány folton kívül nem látszódott semmi.
Ez már egy beszáradt szempillaspirál lenne? Még nem volt dolgom ilyennel :S Kuka? Ennyire nem számít már a szavatossági idő?
Tedd meleg folyó víz alá a dobozt. De nem lehet, kifogyott?
Egyébként vigyázz, hogy tényleg jó-e még, mert a szem nagyon kényes.
Nem, egyszer használtam eddig, aztán állt vagy három hetet, és most akartam használni megint.
Direkt olyat választottam aminek hosszú a szavatossági ideje.
Teljesen mindegy, mit írnak rá, 3 hónap használat után le kell cserélni. Ezért nem is célszerű egyszerre 8 példányt megkezdeni.
Amint kinyitod, és használod, belepumpálod a levegőt is, onnan már egyenes az út a kiszáradásig. A melegvízes módszer egy ideig beválik, de igazából csak pár alkalmat spórolsz vele. Szemcseppet, kontaktlencse-folyadékot, vizet, egyebet sem érdemes belerakni, mert kb addig jó, míg felkened, és utána le is pereg.
Legjobb ha kidobod és veszel egy újat. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!