Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen színeket szerettek és...

Milyen színeket szerettek és milyen körmöket?

Figyelt kérdés
Ezt arra értem ha körmöshöz mentek általában milyen színeket választotok miket helyeztek előbbre? És mintákat?
2013. okt. 29. 15:26
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia!:) Szerintem ez évszakfüggő, én például ilyenkor ősszel imádom a feketét, bordót, szürkét, szóval a sötét árnyalatokat, nyáron a világosabbakat, pasztell esetleg, piros, barna. Minták, én nagyon kedvelem az elasztikus, kacskaringós mintákat, de a köveket is. Mondjuk mostanában az egyszínű körmökért vagyok oda, szerintem az a legszebb:)
2013. okt. 30. 15:28
 2/2 anonim ***** válasza:
imádom a letisztultságot, a nude színeket, mintákat szinte soha nem rakatok a körmömre, és a műkörmöt se preferálom. inkább a géllakk. :) [link]
2013. okt. 30. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!