A Halloweeni sminkemhez ki kéne festemeb fehérre az arcbőrömet. De nincs arcfestékem . Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nincs se arcfestékem, se fehér sminkem ( szemhéjpúder, szemceruza, semmim nincs fehérbe... :( )
Esetleg van valami tippetek, hogy miként érhetném el ezt a fehér arcszínt? Van valami módszer amivel tudnék ilyen "festéket" készíteni (olyan dolgokból ami többnyire megtalálható itthon) ?
Előre is köszi a válaszokat!:)
2013. okt. 29. 14:54
1/6 anonim válasza:
Hobbiboltban arcfestéket venni pár száz forintért szerintem egyszerűbb lenne...
2/6 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy vidéken élek, a közelben nincs ilyen bolt, viszont holnap estére kellene a smink, addig meg nincs időm elmenni....
esetleg akril, vagy vízfestékkel, temperával szerintetek próbálkozhatok? azok nem károsak a bőrre?
2013. okt. 29. 15:00
3/6 anonim válasza:
De károsítják, azokat ne próbáld. Nincs a közelben egy drogéria vagy nagyobb játékbolt? Ott a gyerekeknek szánt arcfesték között tuti van fehér.
4/6 anonim válasza:
5/6 A kérdező kommentje:
Fuuu köszönöm szépen, ez tényleg megementett:D
Zöldpacsi!!
2013. okt. 29. 15:17
6/6 anonim válasza:
Én a hintőport akartam javasolni, de látom már megoldódott. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!