Hogyan alapozza magam ha tágak a pórusaim?
Tág pórusaim vannak, és úgymond "lyukacsos" lesz az arcom alapozás után, mivel a pórusaim annyira tágak !Eléggé kellemetlenül érzem magam e miatt
Aki tudja mi lehet erre megoldás, illetve aki tapasztalatból tudja segítsen!

A minőségi alapozók kevésbé ülnek meg a pórusokban, ráncokban, mint az olcsóbb társaik.
Illetve használhatsz "make up base"-t is, ami feltölti, előkészíti az arcodat az alapozásra. Szebb lesz tőle a finish, könnyebb elkenni rajta az alapozót is.
Hátrány, hogy ezek erősen szilikonos termékek, amik minden napra nem ajánlottak, mert "fullasztó" hatásúak a bőrnek, illetve az érzékeny bőrűeknél pattanásokat, mitesszereket okozhatnak.
max factor alapozót használok, mivel nincs baba bőröm rászorulok a minden napos alapozásra!
használta már, de amit próbáltam nem eredményezett semmit! esetleg ajánlani tudnál nekem alapozót illetve bázis krémet?

Nem tudom, hogy otthon kapható-e, de igazán durva, nagyon tág pórusú bőrre a Benefit POREfessional-t tartják a legjobb primernek.
1:20-tól nézd, elég látványos:
http://www.youtube.com/watch?v=HZ9FfZodB9k
Én nem ezt használom, nincs szűkségem ekkora varázslatra. Régen nekem is elég tág pórusú volt a bőröm, de AHA&BHA savas kezeléssel (otthon használható szérum), különféle pórusösszehúzó maszkokkal, krémekkel látványosan javult a bőröm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!