Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mennyibe kerül egy francia...

Mennyibe kerül egy francia épített porcelán műköröm?

Figyelt kérdés

2013. okt. 23. 18:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Amennyire én tudom, 5-6000 körül van, de eltérő lehet.
2013. okt. 23. 18:08
 2/4 anonim ***** válasza:

Attól függ: főváros, város, falu? Végzett körmös vagy otthon gányoló? Milyen minőségű és márkájú anyaggal dolgozik? Szalonban vagy otthon dolgozik (bejelentett munka vagy nem)? Milyen formát ill. hosszúságot szeretnél?

Hirtelen ennyi kritérium jutott eszembe, úgyhogy ezt behatárolni nagyon nehéz.

2013. okt. 24. 09:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Otthon ganyolora en azt mondom hogy en is otthon dolgozok es papirom sincs rola egy vendegem se panaszkodik es nem adok ki igenytelen munkakat. Attol mert nem dolgozok szalonba nem kell lenezni. Amugy szalon arba 5-6 ezer. En most kezdtem porcizni es szemely szerint a zselet jobbn szeretem.
2013. nov. 6. 01:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Erettsegi utan megyek papirt is szeretnek rola mert az a normalis. Persze en nem ilyen videoktol tanultam meg ezeket a dolgokat hanem kormos is mutatta nekem hogy kell tehat mas teszta :)
2013. nov. 6. 01:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!