Az orrpiercing fáj?

Figyelt kérdés
nagyon gondolkodom rajta csak félek hogy fáj :D

2013. okt. 22. 18:43
 1/8 anonim ***** válasza:
a szúrást még ki is lehet bírni csak ha valami beleakad vagy begyullad az egy kicsit kellemetlen.. nekem néha a fél orrom lezsibbad a gyulladástól://
2013. okt. 22. 18:59
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Egy vastag tuvel szurjak at az orrod, miert fajna..?! ^^
 3/8 anonim ***** válasza:
a szúrást még ki is lehet bírni csak ha valami beleakad vagy begyullad az egy kicsit kellemetlen.. nekem néha a fél orrom lezsibbad a gyulladástól://
 4/8 anonim válasza:
30%
Szia! abszolut ki lehet birni, csak addig fáj (elviselhetöen) amig csinálják, aztán vége is. Viszont utána érzékeny egy darabig, alkohollal kell fertötleniteni, tisztitgatni napokig. Nekem másfél éve van meg és bizony amikor kicserélem az még mindig egy procedura, eltart egy darabig és fáj is kicsit... viszont nagyon szép, én nem bántam meg. Kitartást! :)
2013. okt. 22. 20:10
 5/8 anonim ***** válasza:
56%
Én szúrás közben elájultam. . .de nem akarlak megrémiszteni :D van akinek nagyon fáj, van aki meg sem érzi. Nekem sosem gyulladt be, 8 éve megvan. csak nagyon ráparáztam, az volt abaj!
2013. okt. 22. 20:10
 6/8 anonim ***** válasza:
Persze, hogy fáj. De bőven kibírható, rövid ideig tart, egyáltalán nem para. :)
2013. okt. 24. 23:00
 7/8 anonim ***** válasza:
[link] ennél nem jobban xdd
2013. okt. 26. 16:10
 8/8 anonim válasza:
minden piercing szúrás fáj:D nekem azt mondták hogy ez emberfüggő. ha jól bírod a fájdalmat akkor lehet meg sem érzed. ha nem olyan jól akkor kellemetlenebb lesz de ki lehet bírni:) nekem porcban van és a porc fáj a legjobban mégis kibírtam 14 évesen:DD
2013. okt. 30. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!