Van itt valaki, aki rendelkezik sminkes végzettséggel?
hol és mit végeztetek? okj, kozmetikus, sima sminkes?
hogyan indult be a karriered?milyen helyeken dolgoztál eddig? fotós, kozmetikus mellett, szalonban ...?
van köztetek olyan aki a "több lábon állás" érdekében döntött e mellett, de más végzettsége van, esetleg ez egy tartalék lehetőség?
mennyit keres egy (kezdő) sminkes? és milyen esélyekkel indul egyáltalán hogyan kell elindulni ha elég ügyes, rugalmas és kreatív?
jelenleg én olyan helyzetben vagyok hogy nem tudom ér-e valamit, amit jelenleg a felsőoktatásban tanulok és nem vagyok biztos benne hogy érdekel és jól érzem magam benne, mindenesetre nem szeretném abbahagyni és szeretném is elvégezni, de nagyon kellene a pénz és ez az, ami érdekel és amihez úgy érzem tehetségem és fantáziám is van
elsősorban az lenne jó nekem, ha alkalmi munkákkal így ki tudnám egészíteni az ösztöndíjamat
köszönöm előre is a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!