Szemceruzám a szemeimről mindig lekopik. Van valami tipp amitől nem fog?
Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem el a szemceruzát, csak az alsó vízvonalra szoktam kihúzni, de a napközepén ( dél fele ) már teljesen nem látszik a szemceruza, van valami ötlet hogy hogyan maradhat tovább fent vagy mindig húzzam ki újra és újra?
Amúgy kontaktlencsém van, nem tudom hogy az miatt van vagy csak lekopik egy idő után. Vagy vennem kéne egy tartósabbat(vízálló)bár az meg nem jön le egy egyszerűen. A szemceruzám márkája :Lorery Fashion és két színű ( kék-fekete)
2013. okt. 17. 19:25
1/3 anonim 

válasza:

Próbálj venni tartósabbat, nem hiszem hogy a kontaktlencsétől van, nekem is ezvolt a gondom de beszereztem egy vizállot es minden okés.még este is kitart, és sminklemosoval gondnelkul le is jon:)
2/3 anonim válasza:
Igen, sajnos az olcsobb szemceruzak nem maradnak meg a vizvonalon. Egy ami viszont meg fog maradni az a Maybelline Eye Studio Master Drama szemceruza. Dm-ben vagy a Rossmannban kaphato. :) Remelem segit, sok szerencset!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,akkor beszerzek egy jobbat! :D
2013. okt. 18. 18:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!