Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hány fülbevalód van? Bizsut...

Nem kell lepontozni! kérdése:

Hány fülbevalód van? Bizsut hordasz vagy ezüstöt, aranyat? Beakasztós vagy pillangókapcsos? Hány lyuk van a8 füledben?

Figyelt kérdés
2013. okt. 17. 15:14
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
*a füledben
2013. okt. 17. 15:16
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

1-1 lyuk van.Ezüstöt hordok csak,mert aranyallergiám van.

Mindkétfajtát szoktam.Naponta váltogatom,attól függ épp milyen ruha van rajtam. :)

2013. okt. 17. 15:30
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

2 fülbevalóm van. Egy ezüst, egy arany.

Csak az aranyat hordom, mert semmi mást nem bír a fülem.

Az pillangókapcsos.

1-1 lyuk van.

2013. okt. 17. 15:32
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

a bal fülemben 1 lyuk van, a másikban 3

csak a 2, 1 éves lyukakban van fülbevaló, azt amit belelőttek, mert az aranyozott és nem gyullad be a fülem

ezeken kívül vannak pici pillangókapcsos fülbevalóim, 4 pár, és egy nagyobb fém, szintén pillangókapcsos, ezeket nem hordom, de más ékszert sem, nem igazán szeretem, és mind bizsu

2013. okt. 17. 15:54
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sok fülbevalóm van, a legtöbb ezüst meg bizsu, de vannak aranyak is. Aranyat sosem hordok. Az egyik fülemen 5 lyuk van, a másikon 3. Az alsó lyukban ezüst vagy bizsu van mindig, beszúrós vagy jógós. A felsőbb lyukakban ezüst beszűrósok vannak.

24L

2013. okt. 17. 16:17
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

a jobb fülemen 1 lyuk van a balba 3

ezüstöt hordok, vagy fehéraranyat.

nagyon sok van bizsuból mert régen gyűjtöttem őket, de már átszoktam az ezüstre így kb hetente cserélem abból nincs csak 5 pár

2013. okt. 17. 17:14
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
sok.. van ezüst arany, de azok nem tetszenek, szóval bizsut. pillangókapcsos és fültágító:) balban 3, jobban 1
2013. okt. 17. 17:41
 8/16 anonim ***** válasza:

19 lyuk van a fülemben (balban 14, jobban 5) ebből három fültágító, két 12milis, és egy 8milis- jobb fülben.

túlnyomórészt piercingek vannak a füleben, csak 3lyukba szoktam ezüst, beszúrós ékszert rakni.

ha nem teli fültágító van a fülemben, akkor azokba szoktam rakni a lógós fülbevalóimból (meghajlítóm a szárukat és úgy)

bizsu fülbevalót csak lógós fülebvalóból hordok.

csak ezüst, vagy ezüst színű ékszereket hordok, az arany nem az én színem.

2013. okt. 17. 18:15
 9/16 anonim ***** válasza:

Mindkét fülemben csak 1 van, olyan amit belövéshez használnak, orvosi fémből, swarovski kővel. A hátulja műanyag, nem bök alvásnál, még nem vettem ki amióta bent van. [link]

Az alsó sorból a kék.

2013. okt. 17. 18:34
 10/16 anonim ***** válasza:
Hat fülbevalóm van, ebből kettő arany (karika és virág), ezek akasztósak. A többi bizsu (swarovski, gyöngy), ezek pillangókapcsosak, a fülemben egy egy lyuk van.
2013. okt. 19. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!