Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ki szokott ékszerrel aludni?

Ki szokott ékszerrel aludni?

Figyelt kérdés
Nyakláncra gondolok. Valakinek vopt már rossz tapasztalata valakinek? Azért kérdem mert van egy nyaklancom de ha eszembe jut fel venni tuti nem megyek sehova de ha nem akkor meg biztos valami olyen helyre kell mennem ahol jo volna fel venni,ezert arra gondoltam hoy mi lenne ha le se venem.
2013. okt. 16. 23:34
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer hagytam magamon és úgy feküdhettem vagy nem tudom, de arra keltem fel hogy sehol nincs és a párnám alá volt becsúszva, egy láncszem szakadt le róla, még szerencse hogy az is előkerült.
2013. okt. 16. 23:41
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Én sose veszem le a nyakláncom és a gyűrűm,még fürdésnél se tényleg soha. Egyszerű ezüst lánc egy uszkár medállal. Ha feltűnőbb,divatékszer azt le kell mert nekem is szakadt már el éjszaka olyan,de sima lánccal nincs gond.

Én nem szenvednék minden reggel mire azt kis pöcköt beleerőszakolom a helyére.

Piercingeket se veszem ki soha,akkor ezt minek:)

2013. okt. 16. 23:43
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ezüst láncom van nyuszis medállal, de én se veszem le soha:)
2013. okt. 16. 23:46
 4/8 A kérdező kommentje:
En is sima ezust lancrol beszelek. Piercingem meg csak volt mert egyszer almimbankorulotte viszketet meg vakartam belekapta es masnapra mar be is gyulladt.
2013. okt. 17. 00:07
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezüst láncom van, 3 éve egyszer nem vettem le.
2013. okt. 17. 00:07
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Fülbevaló, nyaklánc nem zavar, szoktam aludni bennük. Rövid nyakláncom van, nem zavar, már észre sem veszem, hogy rajtam van. A gyűrűket azonnal leveszem, ha hazaérek.
2013. okt. 17. 07:54
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én kb. 10 évig nem vettem le az arany nyakláncomat. Szóval arany vagy ezüst láncban szerintem nyugodtan aludhatsz, nem lesz semmi baja, kivéve ha az a lapos fajta, mert az meg tud törni.
2013. okt. 17. 09:28
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Az ékszerekkel nálam csak a baj van. Ha nem elveszik akkor elszakad, ha nem is szakad el akkor elfeketedik vagy megfogja a nyakamat.

Nem mindegyik fülbevalómban tudok aludni, igy az összeset kiszedem este. Nyakláncot ritkán hordok de még a nyakamból is képes elveszni úgyhogy meg sem próbálom kitenni annak, hogy vele alszok. A gyűrűkkel kevesebb a bajom az csak annyi hogy néha lötyögnek össze vissza elfordulnak és beleakadnak dolgokba.

Piercinget ezért nem is tervezek, én azzal is csak megszívnám.

2013. okt. 17. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!