Kerek archoz milyen fizura áll jó? Illetve kerek kis szemekhez milyen smink?
Kerek kis fejem van, amitől 20 évesen is 16-nak nézek ki ami még most kicsit zavaró. Sokszor mondják olyan kis hörcsögös. Ráadásul kis kerek szemeim vannak, kissé vékony ajkakkal, vékony hegyes orral. Világos bőröm van és világos zöldes barna szemem. Hosszú festett sötét barna göndör hajam van vasalni szoktam mert szerintem úgy áll jobban ha egyenes és nem össze vissza göndörödik. Milyenre kéne vágatni a hajam ami jól állna? hoszábból nem igazán szeretnék inkább csak a frufrut vagy hogyan csatoljam, fésüljem el? vagy lehet világosabb hajszín is jobb lenne
Milyen smink trükkök vannak amitől optikailag nagyobbnak tűnne a szemem és arcom se látszódna ilyen kereknek mire kell oda figyelni?

femina.hu: "Számodra a hosszúkás frizurák előnyösek, leginkább a vállig érő vagy az annál is hosszabb, egyenes haj, mely oldalt valamennyire takarja az arcod. A választék lehetőleg ne legyen túlságosan oldalt. Természetesen göndör fürtök esetén optikailag úgy vékonyíthatsz arcéleden, ha lépcsőzetesen vágatod le hosszú tincseidet, és a formázásához waxot használsz, hogy kevésbé tűnjön dúsnak.
Hajvasalóval simává szelídítheted makrancos fürtjeidet, vagy körkefe segítségével lazán leomló hullámokba rendezheted. A rövid hajviselet kedvelői arra ügyeljenek, hogy csakis oldalt legyen tépett a frizurájuk! Praktikus lehet számodra, ha a homlokodat szabadon hagyod, illetve hosszabb, oldalra fésült frufrut viselsz."
Szem tudtommal akkor tűnik nagyobbnak pl ha alul nem húzod ki feketével. Nekem legalábbis folyton ezt tanácsolták, hogy ne húzzam ki, vagy fehérrel húzzam ki. Nekem nem kicsi a szemem, csak a fejem túl nagy így elvész rajta :DD
Amúgy engem 25 évesen is középiskolásnak néznek, pedig nem kerek az arcom. :(
Szerintem próbáld ki magad, mert mindenki mást fog mondani.
Én is így voltam és csak összezavartak. Legegyszerűbb ha feltöltöd a fényképedet a happyhair.hu oldara és próbálgatod rajta a rengeteg frizurát. Csak találsz olyat amelyik tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!