Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit rakjak be a köldökömbe...

Mit rakjak be a köldökömbe hogy ne forrjon be a lyuk amíg veszek ujjat?

Figyelt kérdés
/elhagytam/
2009. nov. 10. 13:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Biztosítótűt. Az mindig van otthon. Vagy fülbevalót, akármit.
2009. nov. 10. 16:55
 2/4 anonim ***** válasza:

mikor lett szúrva?

mert benövési idő szempontjából nem mindegy ám...

2009. nov. 13. 18:27
 3/4 A kérdező kommentje:
raktam be hullámcsatot de nagyon bepirosodott félek h begyullad:S jövőhéten tudok csak venni mert akkor kapok pénzt.hát már több mint egy éve csinálattam de pontosan nem emlékszek:S
2009. nov. 13. 21:59
 4/4 anonim ***** válasza:

Hullámcsatot :D praktikus. :D

Nekem is egyből a biztostű jutott eszembe. Ha nem tudsz kérni vkitől addig kölcsön,akkor sztem vedd ki a hullámcsatot,mert beakadhat sok helyre,meg Nekem kényelmetlen is lenne.... De ezt Te érzed :D

Am ha egy éve csináltattad,akk nembiztos,h gyorsan benő,de nem éri meg kockáztatni.Én másfél éve csináltattam,de ahogy elhagytam 1szer már Én is,fél órán belül igyekeztem másikat szerezni bele :D

Neked meg sok sikert kívánok :)

2009. nov. 14. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!