Ez helix, vagy pedig hamis fül piercing?
Figyelt kérdés
(Igen,tudom,hogy ez csak egy anime,de nem arra vagyok kívncsi,és pls hagyjatok azzal is,hogy ne egy kitalált személyre akarjak hasonlítani! KÖSZI!)
Három helix piercinge van,pedig ilyen szerintetek?
Előre is köszönöm az értelmes,hasznos válaszokat! :)
2013. okt. 12. 12:42
1/10 anonim válasza:
Erre nem lehet válaszolni..honnan tudnánk, hogy egy rajzolt figurának át van-e szúrva a füle, vagy csak hamis fülpiercingje van?
2/10 Je Veux válasza:
:D
Szerintem át van neki szúrva...ja várj...nem biztos, mert ez csak egy RAJZ!! idióta.
3/10 anonim válasza:
Szerintem nem igazi.. legalábbis nekem nem tűnik annak. De ha belegondolsz: milyen tré már ha csak egy hamis piercingje van? Szóval ilyen szempontból igazi lehet(ne), de nekem hamisnak tűnik.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó! :)
Első kető! -.-"
Épp azért úgy kérdeztem,hogy SZERINTETEK mi lehet? -.-"
2013. okt. 12. 13:15
5/10 anonim válasza:
De basszus, erre nem lehet válaszolni. Na mindegy. Amúgy a kamu piercing elég gáz szerintem.
6/10 A kérdező kommentje:
Abban,hogy a kamu peircing "gáz",egyet értünk. :)
2013. okt. 12. 19:13
7/10 anonim válasza:
jé, egy Kiryu Zero xD amúgy meg igazi neki:D elég gáz lenne szegény Zeronak hacsak mű lenne
8/10 A kérdező kommentje:
VÉGRE VALAKI! :DD
Kedevs utolsó! Egyet értek! ^^
Nekem is igazi,bár nem épp Rá szeretnék hasonlítani :D (De beismerem helyes srác,még ha csak rajzolt is :P De Aidou úrfi jobb! :P)
2013. okt. 12. 19:37
9/10 anonim válasza:
Ez Zero a Vampire Knightból. 100% hogy igazi!
Én nem tartom hülyeségnek hogy megkérdezted, én is imádom az animéket!! :)
10/10 askingcat666 válasza:
Mivel Zero bevállalós,ezért szerintem igazi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!