A férfiaknál jól niz ki egy fülben 2 fülbevaló? Ugy gogy az egyik a másik felett van?
Figyelt kérdés
pl így, igaz ez egy csajnak a füle: [link] , hogy pl a fekete dobókocka meg az az ezüst alma vagy mi az2009. nov. 10. 12:02
1/9 anonim válasza:
Szerintem 1 fülbevaló is gáz a férfi fülében, nem hogy 2.
2/9 A kérdező kommentje:
szerinted, én nekem azt mondták a szüleim meg a nyagyszüleim hogy jól néz ki,
2009. nov. 10. 12:19
3/9 anonim válasza:
Ebbe nem lesz igazság soha, van aki azt mondja, hogy igen jól nézni 2fülbevaló.Mindig lesznek olyanok akiknek nem tetszik az, hogy fülbevalója van egy férfinak.
Ha neked tetszik és ha az ismerősök azt mondják, hogy jó akkor csináltasd.
A kérdésre válaszolva: van akinek jól áll és van akinek nem
4/9 anonim válasza:
5/9 anonim válasza:
ha búza vagy akkor biztos jó, másik búzának fog tecceni....eleve nem gáz szted h csaj képét linkelted be? eleve a csajok hordanak ilyet :S
6/9 A kérdező kommentje:
biztos vagy te abban? én ugy tudom hogy elősször a férfiak hordták a fülbevalót, mégpedig a kalózok
2009. nov. 10. 16:14
7/9 anonim válasza:
Nyugodtan csináltasd meg, ha tetszik. Emlékezzetek van akinek 2-3 piercing karika van a fülében. Ez ugyanolyan csak itt ilyen tüskésről van szó. Szerintem egy fülben 2 beledugos füles sokkal szebb, mint 2 karika, de hát ez az én privát véleményem.
8/9 A kérdező kommentje:
kössz mindenkinek, már ki van lőve, és két bedugós van benne
2009. nov. 13. 18:03
9/9 anonim válasza:
Ha te úgy érzed magad jól, akkor miért ne? Nekem a balba 3, a jobba 2 bedugós van. Ne foglalkozz másokkal. 22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!