A szemöldököm folyton össze nő. Mit tudok ellene tenni, hogy ritkábban kelljen szednem? Egész életemben össze fog nőni középen a szemöldököm?
Boszorkány vagy...
miért zavar?
amugy meg esetleg borotváld vagy valami hasonló(tesóm is azt szokta)
Arcgyanta. Vannak kész gyantacsíkocskák, amit hidegen lehet használni. De szerintem a 3 naponta szedés sem olyan sok.
Én is egy héten kb. kétszer szedem szemöldököm csipesszel.
Biztos rendesen kitéped? A szemöldök egy elég mélyről növő szőr. Néha szoktam kiszedni a barátomnak, és ha nem sikerül tövestől kitépnek, akkor látszik a különbség hosszban. tövével együtt nagyon hosszú.
Az is biztos, hogy hosszabb idő kell a szemöldöknek, hogy ritkuljon. Szerintem mindegy, hogy gyanta vagy csipesz, a lényeg, hogy rendszeresen tövestől kitépd, és akkor 1-2 év múlva már látni fogod a különbséget.
Sajnálom ez így hosszú idő, de ha természetes úton oldod meg akkor nem megy gyorsabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!