Hogyan kell újságpapírmintájú körmöt csinálni?
Figyelt kérdés
Próbált úgy hogy rákentem a körömlakkot és eláztattam körömlakklemosóban az újságot, de mikor levettem akkor lejött a körömlakk is, és semmj nem maradt.. pedig ezt a videóban láttam, hogy acetonban (körömlakklemosóban) csinálta és neki sikerült nekem meg nem.. légyszi segítsetek!2013. okt. 5. 20:11
1/6 anonim válasza:
Az nem körömlakklemosó hanem etil alkohol.
2/6 anonim válasza:
Az aceton az nem a körömlakklemosó, nekem mindigis acetonmentes volt... én azt hallottam, hogy alkoholban kell csinálni.
3/6 anonim válasza:
Alkoholban kell csinálni (vodka, pálinka). Az acetonmentes körömlakklemosóban meg csak kevesebb aceton van, de ugyanúgy alkotóeleme.
4/6 A kérdező kommentje:
Ja köszi. De mondjuk ha nincsen itthon pálinkám vagy vodkám? Akkor mivel kell?
2013. okt. 6. 17:21
6/6 A kérdező kommentje:
köszi! :)
2014. febr. 26. 16:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!